Ashtu siç ishte paralajmëruar një ditë më parë, sporti i basketbollit bëri hapin e parë drejt ribashkimit të Shqipërisë me Kosovën, pasi federatat e dy vendeve firmosën sot për krijimin e një lige të përbashkët, që do të quhet Liga Unike.

Në një ceremoni të mbajtur në Tiranë, Presidenti i Federatës së Basketbollit në Shqipëri, Avni Ponari dhe presidenti i Federatës së Basketbollit në Kosovë, Arben Fetahu, firmosën këtë hap historik.

Gjithçka nisi……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *