Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti, ka vizituar stadiumin “Fadil Vokrri”, para ndeshjes që Kosova pritet ta zhvillojë kundër Moldavisë.

Hoti tha se pati ndjesi të veçantë nga porosia e “Dardanëve”.

“Përjetova ndjesi të veçantë gjatë vizitës në Stadiumit Kombëtar “Fadil Vokrri” para ndeshjes Kosovë – Moldavi, e cila fillon nga ora 20:45, e vlefshme për Ligën e Kombeve. Veçantia e kësaj nate vjen nga porosia dhe thirrja mbështetëse e DARDANËVE tanë #behuzeriim #bemyvoice, kushtuar viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë”.

“Ne, Dardanët, thërrasim fuqishëm e njëzëri, sepse zëri yt është zëri im”.

https://www.facebook.com/avdullah.hoti/posts/3840748002653192 

Postimi i plotë:

Djemve tanë sonte u urojmë suksese me thirrjen e DARDANËVE
Përjetova ndjesi të veçantë gjatë vizitës në Stadiumit Kombëtar “Fadil Vokrri” para ndeshjes Kosovë – Moldavi, e cila fillon nga ora 20:45, e vlefshme për Ligën e Kombeve. Veçantia e kësaj nate vjen nga porosia dhe thirrja mbështetëse e DARDANËVE tanë #behuzeriim #bemyvoice, kushtuar viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë.
Ne, Dardanët, thërrasim fuqishëm e njëzëri, sepse zëri yt është zëri im.

The post Hoti: Djemve tanë sonte u urojmë suksese me thirrjen e Dardanëve “Bëhu zëri im” appeared first on Klan Kosova.

Source: New feed