Vjosa Osmani, kryetare e Kuvendit të Kosovës, tha në intervistë se delegacioni i Kosovës në SHBA ka humbur një mundësi të madhe për të fituar njohjen e Kosovës nga Serbia. 

Radio Evropa e Lirë ngriti pyetjen: "Zonja Osmani, pas takimit të delegacionit të Kosovës dhe atij të Serbisë në Shtëpinë e Bardhë, ju keni shprehur pakënaqësi me arritjet e Kosovës atje. Megjithatë, në Shtëpinë e Bardhë, dita kur është arritur marrëveshja për normalizimin ekonomik,……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *