Genci Balla, i cili po vuan dënimin në Burgun e Peqinit në akuzën për rekrutim të besimtarëve për qëllime terroriste, është transportuar këtë mbrëmje në spitalin e Burgut në gjendje të rëndë shëndetësore.

Balla i cili vuante regjimin ‘41 bis’, ndodhej në grevë urie për shkak se refuzon këtë regjim dhe akuzon drejtuesit e burgut se po e torturojnë.

 

 

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *