LajmiFundit – 20:00 27/02
Përfshirja e Artur Meçollarit në grupin e negociatorve për detin me Greqinë, hapi debat të madh në media por dhe në publik, pasi ai më herët është shkarkuar nga detyra i akuzuar për spiun.

BalkanWeb: Artur Meçollari në grupin negociator, Imami: Dikush gdhin i akuzuar si ‘spiun’ e ngryset ‘hero’

Java News: FAKTET/ Skema e PD për të përçarë ekipin negociator me Greqinë, duke sulmuar Meçollarin

BalkanWeb: “Spiun i të huajve”, Berisha publikon mesazhin për oficerin negociator: Ja si u largua nga puna

57 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed