Rrjeti social Instagram pas një hetimi nga mbikqyrësi i reklamave në Mbretërinë e Bashkuar, është angazhuar që të luftojë akoma më shumë shfaqjen e reklamave të fshehura në platformë.

Autoriteti i Konkurrencës dhe Tregjeve (CMA) ka hetuar aplikacionin në pronësi të Facebook për shqetësimet se shumë ndikues të rrjeteve sociale po promovojnë biznese ose shërbime pa bërë të qartë faktin se këto postime janë të sponzorizuara dhe rrjedhimisht ka të ardhurat nga këto, duke……
Source: New feed