Per femrat qe bejne takime me pagese dhe interesohen per takim . Me shkruani ketu ne modul. Paguaj mire, jam serioz, korrekt. Per detajet flasim ne modul. Femra te moshes 18-35 vjc vtm.
Source: New feed

Leave a Reply