ULZA shpk eshte nje kompani ndertimi me nje eksperience te konsoliduar 25 vjecare me qender ne Tirane ne rrugen Zef Jubani, prane sheshit Willson.

Aktiviteti kryesor perfshin kryesisht ndertim te veprave publike te infrastruktures, rruge, ujesjelles-kanalizime, vepra te ujitjes dhe bonifikimit, ndertim hidrocentrale te vegjel, rikonstruksion dhe ndertim godina sherbimi e banimi etj.

  • Kerkohet Inxhiniere ndertimi me eksperience per zyre.
  • Pagesa ne varesi te ekperiences dhe aftesive.

Source: New feed