Albeu.com – 15:10 27/02
Në Rumani temperaturat kanë rënë në -8 gradë, por futbolli është një profesion aq i bukur saqë nuk pranon asnjë lloj arsyeje për ta anulluar atë. Por e pazakontë është ajo që ka ndodhur pikërisht në …

Zhurnal: Ballkani i ngujuar në borë, ngrica dhe temperatura nën zero

Zhurnal: Rënia e mundshme e prodhimit tek kajsitë dhe bajamet nga temperaturat e ulëta

Lajmi.net: Në Itali temperaturat arrijnë deri në minus 24 gradë

59 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed