Italia ka ndryshuar tërësisht fytyrë me Roberto Mancinin në stol dhe është rikthyer ajo skuadra e frikshme që u ngjall frikë të gjithë ekipeve të botës dhe që pretendon trofe në të gjithë kompeticionet ndërkombëtare ku merr pjesë.

Me Mancion në pankinë, është zgjeruar ndjeshëm grupi i futbollistëve që janë në dispozicion të kombëtares dhe këtu bëjnë pjesë përveç emrave me shumë eksperiencë, edhe të rinj të talentuar që po tregojnë……
Source: New feed