Pershendetie per ju zonia dhe zoniusha
Jam ni djal me mosh 28 vjeqare
I arsimuar dhe me prefesion masazher
Jam i paster i pashum dhe shum sekret
Ne detyren time mos hezitoni per ni masazh
Te pa harruar nr kontakti +38348111025
Dhe ne modul mun…
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *