Pesh per te gjith jemi qift kerkojm femra meshkuj qifte edhe meshkujt me trup sportiv dhe me k… te madh nga Kosova mosha mos te jet me shum se 35 vjec te na kontaktojn vetem njerz serioz jo mashtrus.
Source: New feed