Kryetari i PD-së, Lulzim Basha, paralajmëroi qeverinë se “çdo ditë që kalon e rëndon më shumë krizën ekonomike dhe çdo ditë që kalon pa marrë masa, e rëndon më shumë shëndetin e shqiptarëve” dhe I bëri thirrje të vërë në zbatim planin e Rimëkëmbjes me 5 hapa hapa kundër krizës, të propozuar nga PD-ja.

 “Afro dy javë e gjysëm më parë kur e shpalosa këtë plan, – tha basha para gazetarëve nga selia e PD, – numri i raportuar i infektimeve……
Source: New feed

Leave a Reply