Presidenti i zgjedhur amerikan Joe Biden ka zgjedhur operativin veteran Ron Klain si shefin e stafit të Shtëpisë së Bardhë, tha ekipi i tij.

Z. Klain ka shërbyer si ndihmës i lartë i z. Biden që nga vitet 1980 në Senat dhe më vonë kur ai ishte nënkryetar.

 Z. Klain ka qënë gjithashtu një ndihmës i lartë i Shtëpisë së Bardhë gjatë mandatit të Barack Obama dhe shefi i personelit të Zëvendës Presidentit Al Gore.

Ai u interpretua nga aktori Kevin Spacey në filmin……
Source: New feed