JURREI shpk, pjesë e grupit Kadiu e specializuar në rrjetin e supermarketeve, përfshin në tërësinë e vet si biznes, Qendrën Tregtare të Biznesit “GALAKTIK SHOPPING CENTRE” dhe supermarketet Conad në qytetin e Durrësit. Pjesë e “JURREI” shpk janë dhe rrjeti i supermarketeve të para Bio të certifikuara në Shqipëri, BioJu, me vendodhje në Tiranë. Aktualisht kompania për rrjetin e supermarketeve Conad në qytetin e Durrësit, po kërkon të punësojë punonjës në pozicionin e Kasapit.

Source: New feed

Leave a Reply