prsh. Jam mashkull i arsimuar dhe kulturuar
Kerkoje femer mbi 35 vj… mundesisht te jete e martuar .
Ajo duhet te jete sekret dhe te kete deshire per seks.

Shkruaj

Stop rrenave. Stop gay. Stop kishe qifte. Stop mashtrues
Source: New feed