Jam M 38v 180cm 80kg nga Gjermania edhe ne redhe bremen hanover hamburg, Jam me pune qdo dite gati ne mbar gjerm, Dëshiroj takime me çifte pa marr parasysh mosha, gra ne mosh dhe të reja.Kam eksperienca të shumta në takime.Largësia nuk luan r?…
Source: New feed