Prsh kerkoj nje partnere femer per bashkepunim .Te jete korrekte e besuar max der 35 vjece.Ne tirane ose cdo qytet. kush eshte e interesuar te kontaktoje ne email per detaje luisluistirane@gmail.com ose ne instagram : cifti_ri_me_pagese. Me kakontaktu dhe…
Source: New feed