Kerkoj femer shum seksi 18-45 vjec.( jo prostituta),por femra qe jane te pastra dhe kan nevoje per ndihme
Cmimin vendose vete, deri ne 500€ oren
Jam 27 vj shum simpatik dhe sekret, jetoj jasht merrem me biznes, jam ne Tirane per pushime.

enesti199…
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *