Persh .jam toni nga suhareka.po e kerkoj nje qift .per treshe .jam 34 vjeq ipaster dhe shum sekret .nese ka nai qift te intersum net lajmrohet .jam i gaqem per zhdo sen.edhe nai goc apo nai grua qe ka qef takime sekrete .nuk ka kurshfar problemi .lirisht…
Source: New feed