Prsh
jam 29 vjeqar dhe pasiv.
kerkoj nje burr per seks te shpejt.
kur takohemi nuk dua llafe, por e nxjerr aletin dhe te ma shtij ne goje apo both. kur e kryn vetem largohu dhe vazhdo rruges tone. mund ta kryj brenda.
ju pres
Source: New feed

Leave a Reply