Kam deshire ta paguaj nje studente qe te jete k*rva ime. Nuk dua te flas shume, vi te marr dhe te qoj ne hotel. Sapo te hyjm ne dhome, dua qe te ulesh ne guj para me meje, ma nxjerr jashte dhe ja nis me e thith. Dikur te ngreh per floke dhe te gjuaj mbi k…
Source: New feed