I ftuar i moderatores Juli Kristafi në emisionin e 'Ora 19', në SYRI TV, ka qënë shkrimtari dhe publicisti shqiptar nga Maqedonia e Veriut Kim Mehmeti, i cili ka skanuar zhvillimet kryesore të javës në Shqipëri.

Temë e bisedës u bë edhe dhënia e shtetësisë shqiptare nga presidenti Meta ndaj tij dhe familjes.

Mehmeti u shpreh se nuk është ky rasti që Rama ta godasi Metën me listën e dekoratave, pasi sipas tij, ‘shqiptaria po zbrazet dhe po zbrazet nga qeverisja e piktorit’.

‘Piktori ka jetuar dhe do……
Source: New feed

Leave a Reply