KMDLNJ vlerëson se nuk ka kushte të mbahen seanca plenare derisa të përfundojnë testet dhe të dalin rezultatet, andaj rekomandon që administrata, Kryesia e Kuvendit dhe deputetët t’i nënshtrohen testit dhe vetëm pasi të dalin rezultatet, do të krijohet një pasqyrë më e qartë, në të kundërtën rrezikohet që COVID-19 të përfshijë një numër të madh të administratës dhe deputetëve.

Për këtë arsye KMDLNJ rekomandon të pezullohen aktivitetet e Kuvendit gjatë javës së ardhshme. /Lajmi.net/

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *