RE/MAX Alpha, pjese e rrjetit imobiliar me te madh ne bote ne fushen e pasurive te paluajtshme po kerkon te rinj dhe te reja te cilet kane energjine dhe deshiren per te filluar nje karriere te re dhe hapat e para te sipermarrjes ne fushen e pasurive te paluajtshme.

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

– Te jene mbi moshen 23 vjec.
– Te kene perfunduar arsimin e larte.
– Te njohin gjuhen angleze (njohja e nje gjuhe te dyte perben avantazh).
– Te kene aftesi shume te mira komunikimi dhe bindese.
– Te jene energjik dhe ambicioz.
– Eksperienca e meparshme ne sektorin e shitjeve perben avantazh.

Nese mendon se i ploteson kriteret e mesiperme dergo aplikimin tend ne: hr.remaxalpha@gmail.com

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *