Deshironi te jeni pjese e nje kompanie lider ne tregun imobiliar qe ju ofron stabilitet dhe integritet? Atehere ti ke degjuar per Century 21, brandi boteror me i madh per pasurite e patundshme me 12 vite eksperience ne tregun shqiptar. Ne jemi ne kerkim te njerezve te rinj per t’ju bashkuar stafit tone sepse

NE PO RRITEMI!    

Cfare do te thote punosh prane nesh?

  • Te jesh pjese e nje familje te madhe dhe te konsoliduar.
  • Te mesosh profesionin e nje konsulenti imobiliar.
  • Te marresh trajnime falas mbi pasurite e patundshme.
  • Te kesh nje portofol pronash ne gjithe Tiranen dhe jo vetem.
  • Suport i vazhdueshem nga zyra dhe koleget.    

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *