Eurolab Internacional Grup shpk, nje nder shoqerite lider ne fushen e importit dhe distribucionit ne Shqiperi, eshte ne kerkim te kandidateve per pozicionin: Koordinator MAPO Cash & Carry

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *