Aktualisht, Albania Courier (AC) është shoqëria më e madhe private me kapital tërësisht shqiptar në sektorin CEP (courier, express, parcel services/ shërbime korier, ekspres dhe pakove) me eksperiencë të suksesshme 18 vjeçare në tregun shqiptar.

Ne kuader te rritjes Albanian Courier kerkon te punesoje 6 Korriere (M) me motorr per shperndarjen e postes ne qytetin e Tiranes.

Source: New feed

Leave a Reply