Ata kujdesën që në secilën paraqitje të tyre, të tregojnë që kanë stil unik.

Por, për të bërë një stil unik, padyshim që fytyrat publike duhet të zgjedhin rroba të bukura dhe interesante, shkruan Syri Kosova.

E siç duket, ata tashmë kanë gjetur një vend ku ta bëjnë një gjë të tillë.

Stresi, Don Xhoni, Nushi, Robert Berisha, Meda, Muhamed Arifi, Fero, Rina Balaj, Meriton Mjekiqi e Roza Lati janë vetëm disa nga emrat që rrobat i marrin te Val Fashion.

Në llogarinë e……
Source: New feed