Kusari- Lila në T7, tha se ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj është i papërgjegjshëm.

“E kemi një ministër totalisht të papërgjegjshëm të Shëndetësisë. Ai del kafeve me policë, sikur është ministër i Brendshëm”, tha Kusari-Lila.

Derisa Zemaj shpesh është parë duke kryer inspektime së bashku me Policinë e Kosovës dhe Inspektoratin në funksion të respektimit të masave anti-Covid.

Source: New feed