Jam nga prishtina ,punoj dhe qendroj mir.
Kerkoj cifte serioz apo femra per takime afatgjate dhe shoqeri mosha ska rendesi ,pasterti sekret Edhe shum korrekt.
Mundeni me ma lan skypen?
Source: New feed

Leave a Reply