Albeu.com – 14:50 27/02
Tani është sezoni i gjuetisë së peshku ton në Japoni dhe peshkatarët zhvillojnë panaire të mëdha peshku duke ia ofruar atë restoranteve më të shtrenjta në vend.

Gazeta Tema: Magjia e vajit të peshkut, si ndikon tek zemra, depresioni, shëndeti i syve dhe shtatzania

Java News: Vaji i peshkut është i jashtëzakonshëm për zemrën, depresionin, sytë etj

Source: New feed