Nëpërmjet një postimi në faqen zyrtare të Ligës Profesioniste të Futbollit, sekretari, Dritan Kadia, ka bërë me dije se Liga ka refuzuar kërkesën e Fidel Yllit për të zhvilluar një takim në zyrat e Ministrisë së Financave, për shkak se drejtuesit e Ligës nuk e shohin të nevojshëm këtë takim, pasi propozimet dhe kërkesat i janë përcjellë drejtuesve të ministrisë shumë herë.

Liga kërkon që të takohet me kryeministrin në zyrat e qeverisë. 

Gjithashtu……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *