Zv/kryeministri përgjegjës për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit, Hazbi Lika, përmes faqes së tij në Facebook ka publikuar emrat e drejorëve dhe zv.drejtorëve në disa institucione në vend të cilat deri më tani kanë qenë bosh dhe  do të përfaqësojnë BDI-në në eshalonin e tretë.

Drejtorët dhe zv.drejtorët e rinjë nëpër këto institucione janë:

Source: New feed