Qeveria sot në mbledhjen e 56-të emëroi Llazar Elenovskin të dërguar të posaçëm për integrimet në NATO në Bruksel.

Në mledhjen e sotme qeveritare u revokuan disa konsuj të Republikës së Maqedonisë, Richard Goldman, Jason Miko, Tomas Tanev, Endre Dimitri Peykof, Lou Vlasho si dhe Pursotam Karamangala.

Gjithashtu në mbledhjen e sotme të qeverisë, Bujar Dardhista u emëruar ushtrues detyre drejtor i Drejtorisë për Udhëheqje të Librave Amë./Telegrafi/

The post Llazar Elenovski emërohet i dërguar i posaçëm i Qeverisë së Maqedonisë në NATO appeared first on Telegrafi.

Source: New feed