Shoqata bamirëse për kancerin e krijuar nga Joe Biden nuk ka arritur të alokojë një dollar të vetëm për kërkimin mjekësor, pasi pjesa më e madhe e parave kanë shkuar për pagat bujare të punonjësve.

Regjistrimet federale të taksave zbulojnë se “Iniciativa për Kancerin” e Bidenit, e themeluar në vitin 2017 nga ish-zëvendëspresidenti dhe gruaja e tij Jill, nuk shpërndau grante gjatë dy viteve të para të operacioneve, shkruan New York Post.

Shoqata e krijuar pasi djali i madh i çiftit, Beau Biden u……
Source: New feed