Ndërkohë që tensioni me Turqinë në Mesdheun Lindor rritet, ditën e sotme, kryeministri grek, Kyriakos Mitsotakis njoftoi zbatimin e një programi të madh të blerjeve të armëve dhe një riorganizim të forcave të armatosura të vendit.

Mitsotakis theksoi se Greqia do të blinte 18 avionë luftarakë me prodhim francez “Rafale” si dhe anije dhe helikopterë, ndërkohë që do të rekrutojë 15 000 ushtarë shtesë dhe do të financojë më shumë industrinë e saj të mbrojtjes, raporton……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *