Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi gjatë takimit me të rinjtë në Fier, është ndalur edhe tek deklarata e kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj, që iu drejtua djemve duke iu thënë 'zdromsa'.

"Sot, numri i këtyre djemve dhe vajzave, të cilat kryetari i bashkisë apo rilindja i quan zdromsa, sepse kështu u thotë çunave shqiptarë, ai më duket se nuk është fare as çun as gocë. Janë çuna të cilët kanë bërë gjëra që janë të jashtëzakonshme……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *