Analisti Fitim Zekthi, përmes ekranit të FaxNews në  emisionin “Pasdite me Xhaxhiun” ka folur rreth aktualitetit politik në vend. Zekthi shprehet se mekanizmi patrimonial i cili blen votën e shqiptarëve, është rrënjosur thellë në shoqëri dhe kjo duhet të zhbëhet me një dalje shumë masive në zgjedhje për të sjellë ndryshimin.

Analisti bën një analogji të qeverisë shqiptare me kuçedrën me shumë koka e cila kishte bllokuar ujin në fshat. Kuçedra sipas Zekthit nuk mund të……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *