Një shkencëtare e lartë në Organizatën Botërore të Shëndetësisë, thotë se nuk ka gjasa që botës ti kthehet pamja e jetës normale para-koronavirusit, të paktën para 2022.

"Mënyra se si njerëzit po e imagjinojnë është se në janar, ju keni vaksina për të gjithë botën dhe gjërat do të fillojnë të kthehen në normalitet," tha zyrtarja kryesore shkencore e OBSH-së, Soumya Swaminathan, për South China Morning Post, sipas FoxNews.

Por, sipas Swaminathan, ai vizion……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *