Deri ku arrin fantazia? Kësaj pyetjeje mund t’i përgjigjen jo vetëm ëndërrimtarët dhe krijuesit, por edhe mashtruesit. I fundit që ra në rrjetat e policisë u zbulua nga një vajzë e re që u bë viktima e tij me vetëm një telefonatë false.

Sipas procesverbalit që gazeta “Si” disponon ‘klienti’ hyri në dyqanin e prindërve të M. N ku ajo qëndronte. Një burrë hyri në dyqan dhe ndërkohë hijerëndë po fliste në telefon. Ai pyeste dike tjetër që sipas fjalëve……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *