Avokati Jetmir Bilali dhe shoku i tij patën të njëjtin fat. U mashtruan nga një grua e cila duke shfrytëzuar besimin e tyre si myslimanë ju premtoi se do ti ndihmonte në emër të Zotit.

Njërin pasi u shtir si juriste në parlament, e mashtroi se do ta ndihmonte për biznesin, për të cilin ajo kishte dërguar shkresa false me logon e bashkisë duke e njoftuar për shembjen e dyqanit. Tjetrit i tregoi se kishte shoqe ministren e drejtësisë dhe mund t’ja zgjidhte çështjen për 10 mijë euro.

Në Gjykata e Tiranës……
Source: New feed