Një ngjarje skandaloze ka ndodhur në fshatin Viçisht të Bulqizës, ku një 53-vjeçari akuzohet nga një e mitur për tentativë për përdhunim.

Falë ndërhyrjes së fadromistit, 14-vjeçarja ka shpëtuar nga duar e të dyshuarit Bujar Lika.

E mitura e shoqëruar nga familjarë të asaj ka bërë denoncimin në polici dhe 53-vjeçari është arrestuar.

Sipas informacioneve, 14-vjeçarja kishte qenë tek gjyshërit në fshatin Gjoricë, kur Lika fillimisht e ngacmoi me fjalë në……
Source: New feed

Leave a Reply