Fansat e Justin Bieber mund të jenë më të zjarrtët që kemi parë ndonjëherë, por këngëtarit nuk i bën shumë përshtypje kjo. Përkundrazi e bezdis.

Nëpërmjet disa Instastory-ve, ai u ka kërkuar atyre mos ta presin më para shtëpisë sepse kjo gjë e bezdis teksa e konsideron edhe mungesë respekti.

“Si e bindni veten se nuk është plotësisht e papërshtatshme dhe mos respektuese të presësh jashtë shtëpisë sime për të gumëzhirë, për të parë dhe……
Source: New feed