LSI nuk ka asnjë shans që të bashkojë votat e saj me Partinë Socialiste.   

Kështu u shpreh në ‘Ilva Now’ në Euronews kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi e pyetur nëse do t’i vinte një ofertë për krijim qeveria nga PS.

Tare: Mund t’ju vijë ndonjë ofertë nga partia që do të marrë mazhorancën dhe si do ia bëni për pushtetin?

Kryemadhi: Në fakt ju nuk keni faj që keni këtë dilemë. Edi Rama me Sh.P.K.-të e tij është mësuar që gjithmonë i ka……
Source: New feed