Pas protestës përpara kryeministrisë dy ditë më parë, nga ku u kërkua riatdhesimi i më shumë se 60 grave dhe fëmijëve shqiptarë nga kampi Al Hol në Siri, një burim, ka treguar se në çfarë faze janë këto përpjekje, pothuajse të pamundura për momentin nga ana e shtetit.

Një diplomat pjesë e përpjekjeve për t’i riatdhesuar ata, në kushtet e konfidencialitetit tha se: “ Ne që jemi duke u përpjekur në riatdhesimin e tyre kemi marrë shumë premtime por ende është e……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *