Sherrin mes Shqipes dhe Teas nuk e ka ndalur as gjendja shëndetësore e kësaj të fundit. Tea sqaroi për të gjithë se nuk mundi të ishte prezente sot në studio pasi kishte bërë një ndërhyrje kirurgjikale në stomak për të rënë në peshë dhe për t’u kujdesur më shumë për ushqimin që konsumon.

Të gjithë i kanë uruar shëndet Teas, përveç Shqipes, e cila ka thënë se i dukej e kotë një ndërhyrje e tillë pasi mund të kujdesej vetë me palestër……
Source: New feed

Leave a Reply