Një ekip ndërkombëtar me shkencëtarë do të nisë një hetim për mundësinë që koronavirusi i ri të ketë dalë nga një laborator, shkruan Daily Mail. Ekipi është pjesë e komisionit ‘Lancet’ dhe thotë se ka qëllim primar që të zbulojë origjinën e vërtetë të koronavirusit.

Zërat që thonë se virusi ka dalë nga një laborator në Kinë janë shtuar.

Një virologe kineze, e cila ka punuar për një kohë të gjatë në Universitetin……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *