Revista e mirënjohur franceze “Le Courrier Des Balkans” ka zhvilluar një intervistë me gazetarin dhe analistin e njohur nga Shqipëria, Fatos Lubonja, për sa i përket situatës në Shqipëri, Ballkan, por edhe gjendjen e demokracive në Europën Perëndimore.

Duke folur për ribashkimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor me shtetet e BE, Lubonja deklaron se kjo ide ka qenë e bazuar në koncepte të thjeshta të kohës.

“Ribashkimi i vendeve të Ballkanit Perëndimor me BE-në ishte një skenar frymëzues, por i……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *