LUFRA kompania me fabrikë në Lushnjë dhe Rrogozhinë dhe me produkte prezente në të gjithë Shqipërinë po kërkon të punësojë një MANAXHER SHITJESH – KAM për kompaninë e vet të ujit DUKAT.

Source: New feed

Leave a Reply